PROTEKTOR

Dette er en klokkeserie jeg har jobbet svært mye med selv om den ved første øyekast kan se enkel ut. Det er første gang en nordmann har designet en klokke med de funksjonene som presenteres og det er jo morro:-) Klokken er produsert i høy kvalitet og er satt sammen av oss. Skive, urverk og visere er premontert. 


Lars E Hansen
designer/gründer

PROTEKTOR - Svart


Denne klokken er preget av det som er vårt arbeid utenom BRAGDUR. Vi er to som jobber i politiet og en i kriminalomsorgen. Den er derfor litt røff i uttrykket og har både TELEMETER og PULSOMETER. Passer til alle som ønsker seg en litt "operativ" klokke.


PROTEKTOR - Rød


Denne klokken er en skikkelig "Mission"-klokke. Den har fargekoder i grønt, gult og rødt og alt er linket til tid. Den har PULSOMETER og 24 timer illustrert med sol og måne. Vi har konsultert noen aktive brannmenn i designet på denne klokken.


PROTEKTOR - Grønn


Dette er vår militær-klokke. Alle som på en eller annen måte er eller har vært tilknyttet forsvaret eller rett og slett har ønsket seg en militærgrønn klokke kan bruke denne.Den har TELEMETER og 24 timer illustrert med sol og måne.


PROTEKTOR - MEDIK


Vår "PARAMEDIC" eller rett og slett bare "MEDIK" er en klokke som passer for alle som har et helserelatert arbeid. Den har PULSOMETER og 24 timer illustrert med sol og måne.