EKSPEDISJONER

"Jeg tør si, vi elsket våre ski" er et berømt sitat fra en av tidenes største utforskere, Roald Amundsen. Alle vi i Bragdur er svært opptatt av utferdstrangen og eventyrlysten som motiverer mennesker til å gjøre ekstreme ting.


I begynnelsen av mai 2022 satte 4 staute karer kursen mot Grønland. Dette var også startskuddet for vår satsning i det store explorer-universet.


Vår ide er å lage en "offisiell tidtaker" til ekstreme ekspedisjoner verden rundt. Slike samarbeid er ofte flerdelte slik at man opptrer både på produktsiden og den finansielle siden. Vi får stadig vekk forespørsler om ekspedisjonslignende tiltak, men vi har i første omgang valgt å samarbeide med kjente "utforskere" og fortrinnsvis norske ekspedisjoner. Disse ekspedisjonene er gjerne spektakulære og ofte er det bragder som få eller ingen andre har gjort.


I skrivende stund jobber vi med den velkjente australske ekpedisjonen "Project Zero". Vi jobber også nå med en ekspedisjon til Mount Everest og 3 forskjellige ekspedisjoner til både Sydpolen og Nordpolen.


Vi har utrolig mange spennende ekspedisjoner i vente og vårt eget "UTFORSKER"gen tar oss til stadig nye og uoppdagede dimensjoner.