BRAGDUR as eies 100% av gründer og designer Lars Erik Hansen, hans kone Line Hoelstad Hansen og deres 4 barn. Alt design og urverks-spesifikasjon gjøres i Norge. Det er en rekke personer som er involvert i prosjektet. Noen har urmakerfaglig bakgrunn og andre er designere. Alle skisser og ideer er 100% norske.


Innkjøp av produksjon går via et samarbeidende firma i Sveits som har spesialisert seg på Microbrands i den øvre kvalitetsklasse. All produksjon av urkasser foregår ved en av verdens ledende urkasseprodusenter i Shenzhen, Kina(også kjent som Kinas "Silicon valley"). De produserer i det øvre kvalitetssjiktet og flere av verdens ledende klokkemerker produserer sine urkasser her.


Urverk kjøpes enten i Sveits eller Japan. Alle BRAGDURS mekaniske klokker bruker det sveitsiske urverket Sellita.


I løpet av 2023 vil BRAGDUR as produsere de begrensede seriene her i Norge. Først ut vil være "SJØULK", klokken som lages til ære og honnør for krigseilerne og klokken "FLYGER - N25 Spitsbergen" som hyller den farefulle flyferden Roald Amundsen og hans menn gjennomførte rett ved Nordpolen mai/juni 1925.

En idè blir født - Oslo 1986


I en knallrød folkevogn boble fra 1973 sitter en naiv og uerfaren 19-åring som skal ut på sitt hittil største eventyr. Han skal hospitere hos Norges største klokkegrossist i noen måneder og han er ubeskrivelig spent. Året er 1986 og veien fra Grünerløkka til Tønsberg virker som en måneferd. 19-åringen har allerede utviklet en overdreven interesse for klokker og han vet at klokker skal definere resten av hans liv. Kanskje kan han en dag lage sin egen klokke? Etter noen år ble klokkedrømmen bare en drøm. 34 år senere ser det ut til at forventningen om at klokker skulle definere resten av hans liv slår til.......den røde bobla har plutselig fått nytt liv.