BRAGDUR

BRAGDUR as eies 100% av gründer og designer Lars Erik Hansen, hans kone Line Hoelstad Hansen og deres 4 barn. Alt design og urverks-spesifikasjon gjøres i Norge. Det er en rekke personer som er involvert i prosjektet. Noen har urmakerfaglig bakgrunn og andre er designere. Alle skisser og ideer er 100% norske.


Vi har et omfattende samarbeid med Perfekt Ur AS i Tønsberg. I tillegg til å være en del av vår produktutvikling er de også fast servicepartner på alle våre modeller. Kjartan Aastvedt som eier Perfekt Ur AS er etter vår mening en av norges fremste urmakere med sertifisering på bortimot alle de store merkene på highend-markedet.


Vi har også et omfattende samarbeid med Strømmen Dreieverksted AS. Her vil vi produsere våre aller fleste modeller i fremtiden. De har unik kompetanse på hvordan man produserer og bearbeider et produkt i alt som finnes av metaller.


En drøm ble til og en idè blir født - Oslo 1986


I en knallrød VW boble fra 1973 sitter en naiv og uerfaren 19-åring som skal ut på sitt hittil største eventyr. Han skal hospitere hos Norges største klokkegrossist i noen måneder og han er ubeskrivelig spent. Året er 1986 og veien fra Oslo til Tønsberg virker som en måneferd. 19-åringen har allerede utviklet en overdreven interesse for klokker og han vet at klokker skal definere resten av hans liv. Kanskje kan han en dag lage sin egen klokke? Etter noen år ble klokkedrømmen bare en drøm.


I 2020 ble den 34 år gamle drømmen børstet støv av. Den unge og naive 19 åringen har blitt voksen og forhåpentligvis klok. Han leverer klokkedesign som perler på en snor og klokker definerer resten av hans liv.


Den røde bobla lever!

To tredjedeler av familiebedriften på messen "Watch by Norwegian" på Ullevål i 2022.

Vår første messevegg på hele 5 meters bredde.