GLASS-LUME

bragd BRONSO kommer med Anti-Reflektivt safirglass. Du skal med andre ord jobbe litt for å få riper i glasset. Det anti-reflektive belegget vil være på innsiden av safirglasset. Pga hardheten i safirglasset sies det populært at det kun er diamant som kan lage riper i det.


Luminescens(lume) er viktig for en god klokke. Teknologien rundt luminescens for klokker har utviklet seg kraftig. Moderne lume har en helt ufarlig kjemi. BRONSO vil forsynes med C3 Swiss Super-LumiNova. 

bragd BRONSO kjennetegnes ved følgende:

 

  • Bronsekasse 41,5mm
  • Cusn8 Bronselegering
  • Selvtrekkende urverk
  • Sellita SW200(Swiss made)
  • Antireflektivt safirglass
  • C3 Swiss Super-LumiNova
  • Keramisk Bezelinsert
  • NORSK DESIGN

UTSOLGT!

BRONSO


Det er noe eget ved naturen og elementene. Du kan kjempe i mot, bestride og ta opp kampen....eller du kan la naturen gå sin gang. bragd BRONSO er litt som å ha naturen og elementene på sin arm. Om du vil ha den med irrgrønn patina eller skinnende blank er helt opp til deg. Da må du enten ta opp kampen eller la naturen gå sin gang.


Bronse som materiale reagerer svært synlig på sine omgivelser. Dette er kanskje det mest spennende aspektet ved det å ha en bronseklokke også.


BRONSOS HJERTE


Sveitsiske Sellita SW200 regnes blandt de mest pålitelige og lettservede urverkene som finnes på markedet. Det er et såkalt automekanisk urverk og er ikke avhengig av tilført ekstern energi annet enn bevegelse. Sellita SW200 brukes av en rekke kjente og ærverdige klokkeprodusenter, som feks, Oris, Baume&Mercier og Bell&Ross.


Ikke automatiske klokker må trekkes opp ved å dreie på kronen. BRONSO trekkes opp av seg selv så lenge klokken er i bevegelse. Dette gjøres med en liten rotor som beveger seg i samme takt som dine håndbevegelser. Normalt er det nok å ha på seg klokken i rundt 6-8 timer for å få en gangreserve på ca 38 timer. Er du lite i bevegelse vil gangreserven minke og dette kan påvirke nøyaktigheten ved tidvisningen.. Klokker som er selvtrekkende(automatiske) og som ikke er i bruk (ligger stille), vil stoppe så snart gangreserven er brukt opp. Man bør merke seg at nye klokker med mekanisk urverk trenger en periode for å kjøre seg inn. Slike ur vil bli mer nøyaktige etter at du har brukt de noen måneder. Hvis man har behov for justering eller service kan dette tilbys hos de aller fleste urmakere.