POLFARER

POLFARER

Ingen nasjon har så nært bånd til våre poler som Norge. De aller største polheltene i verden er norske og ingen nasjon sett i forhold til størrelse har brukt mer ressurser på å kartlegge hva disse 2 store områdene betyr for oss. 


POLFARER av bragdur er et designuttrykk som appellerer til de utforskende, uredde og spenningsøkende blant oss. Designuttrykket er også for de som ønsker en klokke som synes og er alt annet enn en klokke som ikke legges merke til. Den er røff og litt rampete i utseendet. Den har de helt nydesignede signatur kronebeskytterne som bare BRAGDURS klokker har(POLFARER er først ut, men alle fremtidige bragdur-design som har kronebeskyttere vil ha disse)


Hjertet i POLFARER er fra Sveits. Sellita SW200-1 er et av de mest pålitelige automekaniske urverkene på markedet. Som de fleste klokkekyndige vet er dette et urverk som brukes i klokker av høy kvaliet. Glasset er selvsagt av ripefritt safir og lume er fra sveitsiske SuperLumiNova(BGW9 og C3) Alle ståldetaljer er i rustfritt 316-L kvalitet.


POLFARER er UTSOLGT!