BRUKERINFO

Om garanti og reklamasjon:


Alle BRAGDURS klokker har en generell garanti og reklamasjonsordning. Den norske kjøpsloven styrer dette. Når det gjelder klokker er det som regel trøblete urverk og manglende vanntetthet som utløser en eventuell garanti/reklamasjon. Det er 2 års garanti på urverk. Hvis du har en batteriklokke fra BRAGDUR har du 6 måneders garanti på batteriets varighet. Batteriet anbefales alltid å skifte hos urmaker.


BRAGDUR vil aldri være vanskelig når det gjelder reklamasjonssaker. Hvis det skulle være noe som skurrer med din klokke må du derfor ikke nøle med å ta kontakt med oss.


Lars E Hansen
gründer/designer 

Brukerveiledning BRONSO

Hjertet til BRONSO er det sveitsiske Sellita SW200-1. Dette er et automekanisk urverk som opererer med en frekvens på 28,800 VpH (4 Hz) og har ca 38 timer gangreserve. Lume er SuperLumiNova C3 og glasset er av ripefritt safir. Bronselegering er Cusn8.


For å stille klokken skrur du kronen mot deg slik at den blir fri. Deretter trekker du kronen 2 hakk ut. Vri deretter kronen mot deg slik at viserne beveger seg såkalt "clockwise". Det er alltid lurt å passere indeks kl 12 før man stiller dato. Dato stilles ved å trekke kronen 1 hakk ut fra innerste posisjon. Dato skal aldri stilles hvis viserne står mellom 10 og 2. Husk å skru kronen til etter ovenstående operasjoner.

Brukerveiledning HYBRID