GJØR RETT - FRYKT INGEN

GJØR RETT - FRYKT INGEN


Leveringsklar senest 4 desember 2022


Urverk: Sellita SW510 Automatisk/selvtrekkende(Gangreserve ca 62timer)

Safirglass, skrukrone, BWG9 lume, 10ATM vanntett. 


Kasse: Rustfritt stål belagt med "Diamond like carbon" teknologien. Dette er et svart superresistent belegg som ikke får slitemerker(DLC). Bezelstørrelse er 43,5mm og den er ca 15mm høy.


Leveres med stållenke som er DLC-behandlet og reim. 


PRIS: 15000,-


Bestillingsdepositum på 2000,- må betales i nettbutikk. Restinnbetaling på 13000,- gjøres ved levering av klokke i slutten av november 2022. Bestillingsdepositum refunderes ikke hvis man trekker bestilling. Bestillingen må være gjort før 1 august 2022. 


Klokken kan kjøpes av ansatte eller tidligere ansatte som har tjenestegjort innen Hærens artilleriavdelinger eller Artilleriskolen. Baklokket dypgraveres med teknisk info og kjøperens navn.


Høsten 2021 ble BRAGDUR kontaktet av en ihuga klokkegjeng fra Artilleribataljonen på Rena. De ville gjerne få designet en helt spesiell klokke som kunne bære en identitet og sjel som kjennetegner en artillerist. 


Designarbeidet skulle vise seg å bli svært krevende. Spesifikasjoner på urverk var i det øvre kvalitetssjikt og fargekombinasjonene er trolig aldri gjort før. Det skulle være det mørke "kanonmetallet", messingen i hylser og den dyprøde gallafargen som skulle kombineres. Ikke nok med det, BRAGDURS designer burde også komme opp med en funksjon som aldri før hadde sett dagens lys. Alt dette klarte vi altså!


Bezelinserten i messing er funksjonen som aldri før er laget. Den indikerer antall salutter gjort i 5 sek intervall og teller opp til 21 salutter. Denne er da koblet til kronografens store hvite sekundviser med startpusher kl 2.


I skrivende stund turnerer prototypen på denne klokken rundt omkring i Norge. Ønskes mer informasjon om bestilling og levering kan Eirik Bøe Wethal i Artilleribataljonen kontaktes.